Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Anvils Magic Suburbs
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Wing Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Kit passt de bal in één keer door. Barney probeert naar een medespeler te passen. Man Hong is nu in balbezit. Man Hong schiet op doel. Chi Wing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Daar is Ka Yu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Man Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw is nu in balbezit. Man Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Hong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chi Wing werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Anvils - Magic Suburbs 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Yiu Tung de bal. Wei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei passt de bal met de wreef. Man Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Hong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Yiu Tung is nu in balbezit. Man Hong onderschept slim de pass. Wing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Hong rent richting de bal. Man Hong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yaw passt de bal zonder na te denken. Ka Sing rent richting de bal. Ka Sing passt de bal zonder na te denken. Ying Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Wai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lin rent richting de bal. Bong Chul bereikt de bal nog maar net als eerste. Bong Chul passt de bal in één keer door. Man Hong is nu in balbezit. Man Hong haalt uit met een fantastische trap. Chi Wing verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ka Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Tik verovert de bal door een tackle van achteren. Man Tik geeft een lange en hoge pass. Man Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Hong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Wing Kit met een sublieme pass. Man Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Barney bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Hong onderschept slim de pass. Man Hong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chi Yung kopt de bal weg. Wei rent richting de bal. Ying Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Anvils 56%, Magic Suburbs 44%.
Western Anvils - Magic Suburbs 0:1

56e minuut.
Yiu Tung rent richting de bal. Wing Kit rent richting de bal. Wing Kit probeert naar een medespeler te passen. Man Hong rent richting de bal. Man Hong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Yaw rent richting de bal. Chik Shing verovert de bal door een tackle van achteren. Chik Shing geeft de bal voor. Wing Kit rent richting de bal. Wing Kit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chi Yung probeert naar een medespeler te passen. Yaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaw passt de bal in één keer door. Ying Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying Wai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ka Yu is nu in balbezit. Ka Yu probeert naar een medespeler te passen. Wing Kit kan de bal niet met de borst controleren. Man Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Hong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Anvils - Magic Suburbs 0:2

76e minuut.
Hiu Fung is nu in balbezit. Hiu Fung geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Deshuai de bal onder controle te krijgen. Man Hong is nu in balbezit. Man Hong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Anvils - Magic Suburbs 0:3

87e minuut.
Deshuai rent richting de bal. Deshuai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wing Kit de bal. Man Hong is nu in balbezit. Man Hong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chi Wing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Anvils 53%, Magic Suburbs 47%.
Western Anvils - Magic Suburbs 0:3