Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MUTD Western Anvils
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Kung Pok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ka Yu de bal. Chun Pong is nu in balbezit. Chun Pong schiet op doel. Chi Wing probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MUTD - Western Anvils 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Lin de bal. James verovert de bal door een tackle van achteren. James probeert naar een medespeler te passen. Chun Pong heeft problemen om de bal te vangen. Chun Pong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lin heeft problemen om de bal te vangen. Chun Pong verovert de bal door een tackle van achteren. Shing Kit is nu in balbezit. Chun Pong is nu in balbezit. Chun Pong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MUTD 51%, Western Anvils 49%.
FC MUTD - Western Anvils 1:0

46e minuut.
Chun Pong is nu in balbezit. Barney rent richting de bal. Ka Yu is nu in balbezit. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit schiet op doel. Chi Wing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Shing Kit is nu in balbezit. Shing Kit speelt de bal door. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Pong verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Pong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Ying Wai de bal onder controle te krijgen. Yaw rent richting de bal. Yaw passt de bal in één keer door. Ying Wai rent richting de bal. Ying Wai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ka Yik speelt de bal door. Chun Pong is nu in balbezit. Barney is nu in balbezit. Chun Pong verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Pong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MUTD - Western Anvils 2:0

71e minuut.
Klungelig pakt Ying Wai de bal. Ying Wai passt de bal met de wreef. Ka Yik is nu in balbezit. Chi Yung verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Yung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Yiu Tung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chi Yung is nu in balbezit. Chi Yung geeft de bal voor. Ying Wai krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Siu Wing de bal. Man Kit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MUTD 44%, Western Anvils 56%.
FC MUTD - Western Anvils 2:0