Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Warriors Fiery Kingz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Siu Tung geeft de bal voor. Sze Hong is nu in balbezit. Kin Wah begaat een overtreding. Sze Hong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sze Hong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Barney geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hong Ming met de inworp. Wing Hong is nu in balbezit. Wing Hong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Chen is nu in balbezit. Sui Hung onderschept slim de pass. Sui Hung probeert naar een medespeler te passen. Hong Ming rent richting de bal. Hong Ming geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Warriors - Fiery Kingz 1:0

23e minuut.
Wing Hong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lin komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Jinghuang met een sublieme pass. Yiu Fu geeft een lange en hoge pass. Chunghui is nu in balbezit. Chunghui draait met de bal, schiet en ... Kai Yeung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Technical Warriors - Fiery Kingz 1:1

31e minuut.
Sze Ho passt de bal in één keer door. Kamal is nu in balbezit. Kamal geeft een hoge lob. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Barney rent richting de bal. Hong Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Hong Ming passt de bal met de wreef. Ka Ki rent richting de bal. Ka Ki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Warriors - Fiery Kingz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Warriors 44%, Fiery Kingz 56%.
Technical Warriors - Fiery Kingz 2:1

57e minuut.
Yiu Fu speelt de bal door. Lin rent richting de bal. Lin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hong Ming de bal. Hong Ming geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Siu Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chung geeft een lange en hoge pass. Sze Hong rent richting de bal. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jevic trapt de bal weg van het doel. Kamal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazaka. Kamal moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kamal kan niet meer verder spelen. Kam Fong komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Siu Chung passt de bal met de wreef. Hong Ming rent richting de bal. Barney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barney krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Ka Ki schiet op doel. Kin Wah kopt de bal weg. Daar is Yiu Fu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin rent richting de bal. Lin schiet op doel. Jevic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Tim Sik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kam Fong de bal. Kam Fong probeert naar een medespeler te passen. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Yiu Fu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jinghuang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kin Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wah geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Loi Keung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hong Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Ming schiet op doel. Jevic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Ka Ki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Warriors - Fiery Kingz 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Warriors 48%, Fiery Kingz 52%.
Technical Warriors - Fiery Kingz 3:1