Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong Sokker Redcurrant
442 Tactiek 424
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 27.6
slecht Schieten redelijk
matig Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


15e minuut.
Chung Man is nu in balbezit. Mazaka onderschept slim de pass. Mazaka passt de bal met de wreef. Saunders is nu in balbezit. Saunders draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Kam Fung met een harde bal richting middenveld. Mazaka kopt de bal weg. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lin is nu in balbezit. Lin probeert naar een medespeler te passen. Saunders is nu in balbezit. Saunders schiet op doel. Kam Fung probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền speelt de bal door. Po Nin is nu in balbezit. Saunders is nu in balbezit. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kam Chiu is nu in balbezit. Kam Chiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kam Hing de bal. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Sokker - Redcurrant 1:0

42e minuut.
Chung Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung Man speelt de bal door. Lin met een sublieme pass. Saunders is nu in balbezit. Saunders draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Sokker 60%, Redcurrant 40%.
Hong Kong Sokker - Redcurrant 1:0

47e minuut.
Po Nin onderschept slim de pass. Po Nin speelt de bal door. Daar is Saunders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saunders haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zhengchuang de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Po Nin passt de bal in één keer door. Saunders rent richting de bal. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hong Kong Sokker - Redcurrant 1:1

61e minuut.
Man Fai is nu in balbezit. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Fai is nu in balbezit. Hon Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Fai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yuk Chi rent richting de bal. Mazaka verovert de bal door een tackle van achteren. Chung Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuk Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuk Chi draait met de bal, schiet en ... Wai Lung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kam Hing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hon Wang is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Sokker - Redcurrant 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Sokker 43%, Redcurrant 57%.
Hong Kong Sokker - Redcurrant 2:1