Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Kingz Brave Warriors
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Da Costa onderschept slim de pass. Da Costa geeft een hoge lob. Sze Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hung Wing verovert de bal door een tackle van achteren. Wing Hung Wing draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jevic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Wing Hung Wing onderschept slim de pass. Wing Hung Wing passt de bal zonder na te denken. Man Ho is nu in balbezit. Man Ho draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Da Costa de bal. Kam Fong is nu in balbezit. Kam Fong passt de bal met de wreef. Chunghui rent richting de bal. Chunghui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Kingz - Brave Warriors 1:0

24e minuut.
Qi speelt de bal door. Daar is Sze Hong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Hong speelt de bal door. Chunghui rent richting de bal. Chunghui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Chun Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chen rent richting de bal. Chen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chunghui de bal. Chunghui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Kingz - Brave Warriors 2:0

28e minuut.
Yiu Fu probeert naar een medespeler te passen. Sze Ho rent richting de bal. Sze Ho passt de bal in één keer door. Chunghui rent richting de bal. Chunghui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Man Ho rent richting de bal. Hiu Fai onderschept slim de pass. Hiu Fai probeert naar een medespeler te passen. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sze Ho met een sublieme pass. Sze Hong rent richting de bal. Sze Hong passt de bal zonder na te denken. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui draait met de bal, schiet en ... Yiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Kingz - Brave Warriors 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Kingz 59%, Brave Warriors 41%.
Fiery Kingz - Brave Warriors 3:0

49e minuut.
Sze Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Hong speelt de bal door. Da Costa met een sublieme pass. Sze Ho is nu in balbezit. Sze Ho passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Liyu geeft een lange en hoge pass. Loi Keung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai is nu in balbezit. Man Ho onderschept slim de pass. Man Ho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Ho is nu in balbezit. Hiu Fai rent richting de bal. Man Ho onderschept slim de pass. Man Ho schiet op doel. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Yiu Fu de bal onder controle te krijgen. Man Ho is nu in balbezit. Man Ho haalt uit met een fantastische trap. Jevic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Tim Sik rent richting de bal. Wing Hung Wing begaat een overtreding. Tim Sik raakt geblesseerd tijdens het duel. Tim Sik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chunghui rent richting de bal. Chunghui schiet op doel. Yiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hiu Fai passt de bal met de wreef. Chunghui is nu in balbezit. Sze Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Qi rent richting de bal. Yiu Fu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Fu speelt de bal door. Chunghui is nu in balbezit. Chunghui schiet op doel. Yiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Qi speelt de bal door. Yiu Fu rent richting de bal. Yiu Fu geeft een hoge lob. Chunghui is nu in balbezit. Chunghui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Kingz - Brave Warriors 4:0

86e minuut.
Qi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui onderschept slim de pass. Sze Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Kingz 52%, Brave Warriors 48%.
Fiery Kingz - Brave Warriors 4:0