Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Boyz New Waterside
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.2
matig Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Wing Chun passt de bal met de wreef. Moore is nu in balbezit. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung schiet op doel. Hong Kiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Boyz - New Waterside 1:0

3e minuut.
Sze Hong geeft de bal voor. Hong Yiu heeft problemen om de bal te vangen. Hong Yiu probeert naar een medespeler te passen. Wai Hung rent richting de bal. Wai Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrible Boyz - New Waterside 1:1

5e minuut.
Wai Hung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kai Hong komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Wing Chun probeert naar een medespeler te passen. Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai geeft een hoge lob. Ming Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Yin geeft de bal voor. Ping Kai bokst de bal weg.

8e minuut.
Geng bereikt de bal nog maar net als eerste. Geng geeft een hoge lob. Hiu Fai is nu in balbezit. Kai Hong onderschept slim de pass. Kai Hong haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Wing Chun rent richting de bal. Wing Chun passt de bal met de wreef. Sze Hong is nu in balbezit. Lai Tung onderschept slim de pass. Lai Tung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hong Yiu met de inworp. Wai Tung rent richting de bal. Wai Tung probeert naar een medespeler te passen. Kai Hong rent richting de bal. Kai Hong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wai Lung met een snelle inworp. Wing Chun rent richting de bal. Ka Fai speelt de bal door. Kai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Hong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wai Lung geeft de bal voor. Wing Kin heeft problemen om de bal te vangen. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung schiet op doel. Hong Kiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Boyz - New Waterside 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Boyz 65%, New Waterside 35%.
Horrible Boyz - New Waterside 2:1

56e minuut.
Wing Chun geeft de bal voor. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore speelt de bal door. Lai Tung rent richting de bal. Lai Tung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wing Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Chun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Geng de bal. Kai Hong rent richting de bal. Kai Hong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Chun Wing passt de bal in één keer door. Kai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Fai draait met de bal, schiet en ... Ping Kai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrible Boyz - New Waterside 2:2

77e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Wing verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wing Chun. Chun Wing moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chun Wing kan niet meer verder spelen. Kam On komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Ka Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Geng rent richting de bal. Met opzet legt Ka Fai zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ka Fai moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ka Fai schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Geng wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Geng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ji Zhi rent richting de bal. Lai Tung onderschept slim de pass. Lai Tung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Boyz 62%, New Waterside 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Boyz - New Waterside 2:2