Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Thunder Horrible Cows
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mazaka is nu in balbezit. Siu Yuen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazaka raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazaka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chun Yin rent richting de bal. Chun Yin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Siu Chee is nu in balbezit. Siu Chee passt de bal in één keer door. Wai Tik met een sublieme pass. Chun Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Horrible Cows 1:0

26e minuut.
James passt de bal zonder na te denken. Wai Tik met een sublieme pass. Chun Yin is nu in balbezit. Chun Yin draait met de bal, schiet en ... Ming Kong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Siu Chee geeft de bal voor. Wai Tik rent richting de bal. Wai Tik geeft een hoge lob. James is nu in balbezit. James geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ming Kong met een harde bal richting middenveld. Da Costa kan de bal niet met de borst controleren. Chun Yin rent richting de bal. Wai Tik rent richting de bal. Wai Tik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Hei Man rent richting de bal. Mazaka verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Yuen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siu Yuen krijgt een gele kaart. Mazaka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Thunder 40%, Horrible Cows 60%.
Gallant Thunder - Horrible Cows 1:0

52e minuut.
Hei Man speelt de bal door. Da Costa is nu in balbezit. Wai Tik probeert naar een medespeler te passen. Chun Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yin schiet op doel. Ming Kong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Da Costa met een snelle inworp. Hei Man is nu in balbezit. Hei Man met een sublieme pass. Wai Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Man schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mazaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam passt de bal met de wreef. Daar is Wai Tik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Tik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Horrible Cows 2:0

71e minuut.
Hei Man rent richting de bal. Sze Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Lung passt de bal met de wreef. Chun Yin is nu in balbezit. Chun Yin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Siu Chee rent richting de bal. Shing Kit onderschept slim de pass. Shing Kit probeert naar een medespeler te passen. Siu Yuen rent richting de bal. Siu Yuen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wai Lim rent richting de bal. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Horrible Cows 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Thunder 52%, Horrible Cows 48%.
Gallant Thunder - Horrible Cows 2:1