Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Warriors Technical Warriors
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hon Hing geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liyu met de inworp. Daar is Wing Hung Wing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wing Hung Wing geeft de bal voor. Paal!

13e minuut.
Man Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Tung geeft een lange en hoge pass. Wen rent richting de bal. Wen geeft de bal voor. Kai Yeung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Wing Hung Wing passt de bal zonder na te denken. Jinghuang met een sublieme pass. Ka Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin rent richting de bal. Lin draait met de bal, schiet en ... Yiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yiu Fai niet meer kan verder spelen. Kwan Yiu komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Wing Hung Wing geeft een hoge lob. Sui Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Man Ho schiet op doel. Hon Hing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Liyu onderschept slim de pass. Liyu probeert naar een medespeler te passen. Man Ho is nu in balbezit. Wing Hung Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hung Wing draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Warriors 55%, Technical Warriors 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Warriors - Technical Warriors 0:0

57e minuut.
Siu Chung passt de bal in één keer door. Ka Ki is nu in balbezit. Da Costa rent richting de bal. Ka Ki onderschept slim de pass. Ka Ki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Warriors - Technical Warriors 0:1

61e minuut.
Mazaka met een sublieme pass. Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin passt de bal in één keer door. Ka Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Warriors 34%, Technical Warriors 66%.
Brave Warriors - Technical Warriors 0:1