Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Cows Horrible Boyz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung probeert naar een medespeler te passen. Wing Chun speelt de bal door. Klungelig pakt Lai Tung de bal. Lai Tung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wai Lung is nu in balbezit. Wing Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Chun speelt de bal door. Lai Tung is nu in balbezit. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chun Nam passt de bal in één keer door. Hei Man is nu in balbezit. Wai Lim speelt de bal door. Wai Man is nu in balbezit. Wai Man schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Cows - Horrible Boyz 1:0

33e minuut.
Wai Man is nu in balbezit. Wai Man draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hiu Fai de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Shing Kit zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Cows 56%, Horrible Boyz 44%.
Horrible Cows - Horrible Boyz 1:0

51e minuut.
Siu Yuen probeert naar een medespeler te passen. Wai Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai rent richting de bal. Wai Man verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Man haalt uit met een fantastische trap. Ping Kai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Wing Chun heeft problemen om de bal te vangen. Chun Nam rent richting de bal. Wing Chun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wing Chun krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Wing Chun passt de bal met de wreef. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Costa begaat een overtreding. Da Costa krijgt een gele kaart. Lai Tung raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Wing Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Chun geeft een lange en hoge pass. Ka Wai kan de bal niet met de borst controleren. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Yue Hung is nu in balbezit. Yue Hung geeft een lange en hoge pass. Geng rent richting de bal. Siu Yuen rent richting de bal. Siu Yuen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Da Costa is nu in balbezit. Da Costa passt de bal zonder na te denken. Moore rent richting de bal. Lai Tung is nu in balbezit. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Horrible Cows - Horrible Boyz 1:1

84e minuut.
Ka Ho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ji Zhi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Cows 50%, Horrible Boyz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Cows - Horrible Boyz 1:1