Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Burst Redcurrant
Normal Tactiek 424
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Mazaka geeft een lange en hoge pass. Saunders kopt de bal weg. Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders is nu in balbezit. Saunders draait met de bal, schiet en ... Chi Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Ka Yu met een sublieme pass. Chun Wah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon Wang geeft een lange en hoge pass. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Shing Kit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lin is nu in balbezit. Shing Kit onderschept slim de pass. Shing Kit schiet op doel. Wai Lung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Pun Kei de bal. Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Po Nin passt de bal in één keer door. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders haalt uit met een fantastische trap. Chi Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saunders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Burst - Redcurrant 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Burst 53%, Redcurrant 47%.
Royal Burst - Redcurrant 0:1

49e minuut.
Mazaka rent richting de bal. Mazaka passt de bal in één keer door. Pei Tak bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Burst - Redcurrant 0:2

76e minuut.
Mazaka verovert de bal door een tackle van achteren. Mazaka speelt de bal door. Klungelig pakt Po Nin de bal. Saunders bereikt de bal nog maar net als eerste. Saunders schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lin met een sublieme pass. Wei Jie rent richting de bal. Mazaka verovert de bal door een tackle van achteren. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Burst 58%, Redcurrant 42%.
Royal Burst - Redcurrant 0:2