Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Gibbons New Waterside
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kwong Hang geeft de bal voor. Inworp. Hong Yiu met een snelle inworp. Ka Fai is nu in balbezit. Ka Fai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kwong Hang passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Hong Yiu de bal onder controle te krijgen. Chun Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang Wui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hang Wui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wing Ho kopt de bal weg. Jingtian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ka Fai rent richting de bal. Wai Hung rent richting de bal. Wai Hung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ji Zhi geeft een hoge lob. Hang Wui kopt de bal weg. Daar is Kwong Hang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Fai is nu in balbezit. Ka Fai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ji Zhi rent richting de bal. Hang Wui rent richting de bal. Hang Wui passt de bal zonder na te denken. Chun Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Nam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Gibbons - New Waterside 1:0

31e minuut.
Kam On raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kai Hong komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Wai Tung is nu in balbezit. Chun Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Nam met een sublieme pass. Hang Wui is nu in balbezit. Hang Wui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hong Yiu met een snelle inworp. Ka Fai heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bong Chul. Ka Fai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ka Fai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kai Hong probeert naar een medespeler te passen. Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Bong Chul bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Hung onderschept slim de pass. Wai Hung schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Gibbons - New Waterside 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Gibbons 66%, New Waterside 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Gibbons - New Waterside 1:1

85e minuut.
Kai Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Jingtian met een sublieme pass. Hang Wui rent richting de bal. Hang Wui haalt uit met een fantastische trap. Hong Kiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Gibbons 49%, New Waterside 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Gibbons - New Waterside 1:1