Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hong Kong Sokker Horrible Cows
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Yip Tat is nu in balbezit. Chung Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Yuen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siu Yuen krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kin Wah passt de bal met de wreef. Yuk Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chun Nam. Yuk Chi raakt geblesseerd tijdens het duel. Yip Tat wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Sokker - Horrible Cows 1:0

12e minuut.
Siu Yuen is nu in balbezit. Siu Yuen probeert naar een medespeler te passen. Wai Man rent richting de bal. Wai Man schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hong Kong Sokker - Horrible Cows 1:1

18e minuut.
Shing Kit speelt de bal door. Yip Tat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai Man. Wai Man krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Yip Tat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yip Tat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ka Wai kan de bal niet met de borst controleren. Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap. Ming Kong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Shing Kit onderschept slim de pass. Shing Kit probeert naar een medespeler te passen. Wai Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Man draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Kin Wah is nu in balbezit. Shing Kit onderschept slim de pass. Kin Wah begaat een overtreding. Kin Wah krijgt een gele kaart. Shing Kit raakt geblesseerd tijdens het duel. Shing Kit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wai Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Man draait met de bal, schiet en ... Kam Fung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Yuk Chi probeert de bal aan de voet te houden. Min Tong rent richting de bal. Yuk Chi onderschept slim de pass. Yuk Chi schiet op doel. Ming Kong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Sokker - Horrible Cows 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Sokker 51%, Horrible Cows 49%.
Hong Kong Sokker - Horrible Cows 2:1

48e minuut.
Yuk Chi rent richting de bal. Kam Chiu is nu in balbezit. Kam Chiu speelt de bal door. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hong Kong Sokker - Horrible Cows 3:1

56e minuut.
Hon Wang rent richting de bal. Ka Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Wai geeft een hoge lob. Wai Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chung Man heeft problemen om de bal te vangen. Siu Yuen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yip Tat. Yip Tat krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Chung Man geeft een hoge lob. Ka Ho rent richting de bal. Met opzet legt Hon Wang zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hon Wang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hon Wang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hong Kong Sokker 52%, Horrible Cows 48%.
Hong Kong Sokker - Horrible Cows 3:1