Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Boyz Fiery Kingz
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Sze Ho passt de bal in één keer door. Yiu Fu rent richting de bal. Geng bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ho kan de bal niet met de borst controleren. Sze Ho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chunghui is nu in balbezit. Hiu Fai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chunghui. Chunghui krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hiu Fai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kam Fong met de inworp. Sze Ho rent richting de bal. Sze Ho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Boyz - Fiery Kingz 0:1

35e minuut.
Yiu Fu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai probeert naar een medespeler te passen. Chunghui is nu in balbezit. Chunghui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wai Tung is nu in balbezit. Sze Ho onderschept slim de pass. Sze Ho draait met de bal, schiet en ... Ping Kai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ping Kai met een sublieme pass. Klungelig pakt Chen de bal. Chen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Boyz 63%, Fiery Kingz 37%.
Horrible Boyz - Fiery Kingz 0:1

57e minuut.
Tim Sik geeft de bal voor. Yiu Fu is nu in balbezit. Ka Ho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ka Ho krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Sze Ho is nu in balbezit. Chunghui is nu in balbezit. Sze Ho rent richting de bal. Chunghui rent richting de bal. Chunghui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Yiu Fu de bal onder controle te krijgen. Wing Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Chun geeft een lange en hoge pass. Lai Tung heeft problemen om de bal te vangen. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Boyz 52%, Fiery Kingz 48%.
Horrible Boyz - Fiery Kingz 0:1