Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Thunder Technical Warriors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Lin rent richting de bal. Lin met een sublieme pass. Klungelig pakt Zhao de bal. Ka Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Technical Warriors 0:1

16e minuut.
Chi Fung met een harde bal richting middenveld. Sze Lung kopt de bal weg. Sui Hung heeft problemen om de bal te vangen. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Sze Lung probeert naar een medespeler te passen. Wai Tik probeert naar een medespeler te passen. Ka Ki rent richting de bal. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel. Chi Fung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Sui Hung rent richting de bal. Siu Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Ming speelt de bal door. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Thunder - Technical Warriors 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Thunder 55%, Technical Warriors 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Thunder - Technical Warriors 1:1

54e minuut.
James geeft een hoge lob. Sze Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin begaat een overtreding. Lin krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Ka Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin is nu in balbezit. Ka Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lin is nu in balbezit. Lin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sze Lung controleert de bal met de borst. Sze Lung probeert naar een medespeler te passen. Wai Tik met een sublieme pass. Chun Yin is nu in balbezit. Chun Yin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sze Lung is nu in balbezit. Sze Lung geeft een hoge lob. Mazaka heeft problemen om de bal te vangen. Chun Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yin schiet op doel. Paal! Kai Yeung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Siu Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Lung rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siu Chung. Sze Lung wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sze Lung kan niet meer verder spelen. Chun Bong komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Tsz Chung de bal onder controle te krijgen. Chun Bong rent richting de bal. Chun Bong geeft de bal voor. Daar is Sui Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sui Hung geeft de bal voor. Chi Fung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Sui Hung onderschept slim de pass. Sui Hung geeft een hoge lob. Hong Ming probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ka Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Ki draait met de bal, schiet en ... Chi Fung bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Thunder 47%, Technical Warriors 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Thunder - Technical Warriors 1:1