Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer City CF Fiery Kingz
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yiu Fu geeft een lange en hoge pass. Yiu Fu rent richting de bal. Yiu Fu probeert naar een medespeler te passen. Chunghui is nu in balbezit. Chunghui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chun Ngai probeert de bal met de borst te controleren. Hiu Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Fai speelt de bal door. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sze Ho passt de bal zonder na te denken. Chunghui rent richting de bal. Chunghui haalt uit met een fantastische trap. Chung Man probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Fiery Kingz 0:1

38e minuut.
Hiu Fai is nu in balbezit. Hiu Fai passt de bal zonder na te denken. Sze Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ho schiet op doel. Ka Sing probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yiu Fu rent richting de bal. Sai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Kit passt de bal zonder na te denken. Man Ki rent richting de bal. Man Ki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yiu Fu probeert de bal met de borst te controleren. Sai Kit rent richting de bal. Sai Kit passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Man Ki de bal. Man Ki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Hiu Fai probeert naar een medespeler te passen. Sze Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ho probeert naar een medespeler te passen. Chunghui rent richting de bal. Chunghui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer City CF 56%, Fiery Kingz 44%.
Soccer City CF - Fiery Kingz 0:1

47e minuut.
Sze Ho rent richting de bal. Sze Ho passt de bal zonder na te denken. Yiu Fu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui onderschept slim de pass. Chunghui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Fiery Kingz 0:2

58e minuut.
Ka Sing met een harde bal richting middenveld. Hiu Fai kopt de bal weg. Yiu Fu probeert de bal aan de voet te houden. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui draait met de bal, schiet en ... Ka Sing bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer City CF - Fiery Kingz 0:3

72e minuut.
Chun Ngai passt de bal in één keer door. Chi Ming probeert naar een medespeler te passen. Man Ki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sai Kit is nu in balbezit. Sai Kit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Man Ki heeft problemen om de bal te vangen. Man Ki draait met de bal, schiet en ... Tim Sik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jevic trapt de bal weg. Chun Ngai kopt de bal weg. Klungelig pakt Tim Sik de bal. Man Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Ki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer City CF 54%, Fiery Kingz 46%.
Soccer City CF - Fiery Kingz 0:3