Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Owls Fierce Suburbs
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Wei Jie geeft een hoge lob. Kin Fung kopt de bal weg. Tak Sum rent richting de bal. Tak Sum schiet op doel. Ngo Hin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - Fierce Suburbs 1:0

6e minuut.
Tsz Lung onderschept slim de pass. Tsz Lung speelt de bal door. Chun Wah is nu in balbezit. Chun Wah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Owls - Fierce Suburbs 1:1

13e minuut.
Hong Lim met een sublieme pass. Tak Sum rent richting de bal. Tak Sum met een sublieme pass. Kin Fung is nu in balbezit. Kin Fung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Owls - Fierce Suburbs 2:1

14e minuut.
Weijun verovert de bal door een tackle van achteren. Weijun passt de bal met de wreef. Tsz Chung is nu in balbezit. Tsz Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsz Lung haalt uit met een fantastische trap. Yuk Chi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Weijun heeft problemen om de bal te vangen. Weijun geeft een lange en hoge pass. Yat Hoi heeft problemen om de bal te vangen. Kin Fung rent richting de bal. Kin Fung schiet op doel. Ngo Hin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ngo Hin probeert naar een medespeler te passen. Weijun bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsz Lung. Tsz Lung krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yang met de inworp. Tak Sum is nu in balbezit. Tak Sum schiet op doel. Zuojun kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 40%, Fierce Suburbs 60%.
Dinamo Owls - Fierce Suburbs 2:1

63e minuut.
Tsz Chung onderschept slim de pass. Tsz Chung passt de bal zonder na te denken. Chun Wah is nu in balbezit. Tsz Lung rent richting de bal. Tsz Lung schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kin Fung is nu in balbezit. Tsz Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Tsz Chung speelt de bal door. Chun Wah is nu in balbezit. Chun Wah haalt uit met een fantastische trap. Yuk Chi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Alex bereikt de bal nog maar net als eerste. Alex passt de bal in één keer door. James is nu in balbezit. Chun Wah verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Wah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Owls 38%, Fierce Suburbs 62%.
Dinamo Owls - Fierce Suburbs 2:1