Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Crows Arsenal Number One
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Tsz Lung geeft een hoge lob. Inworp. Hon Pan met een snelle inworp. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sze Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Dong onderschept slim de pass. Dong speelt de bal door. Wai Kwok is nu in balbezit. Wai Kwok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Siu Wing geeft de bal voor. Wing Lok kopt de bal weg. Klungelig pakt Yip Tat de bal. Wing Hong is nu in balbezit. Wing Hong schiet op doel. Hok Yuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Siu Wing geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wing Lok kopt de bal weg. Chi Kui rent richting de bal. Chi Kui draait met de bal, schiet en ... Hok Yuen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Yip Tat speelt de bal door. Ho Man rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheuk Fung. Cheuk Fung krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cheuk Fung geeft een hoge lob. Hon Pan kopt de bal weg. Wing Lok heeft problemen om de bal te vangen. Wai Kwok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kwok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Yip Tat speelt de bal door. Daar is Dong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dong passt de bal met de wreef. Wai Kwok rent richting de bal. Wai Kwok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Crows - Arsenal Number One 0:1

43e minuut.
Sze Wing is nu in balbezit. Dong onderschept slim de pass. Dong probeert naar een medespeler te passen. Wai Kwok is nu in balbezit. Wai Kwok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chun Shun trapt de bal weg. Wing Hong kopt de bal weg. Klungelig pakt Sze Hon de bal. Chi Kui onderschept slim de pass. Chi Kui draait met de bal, schiet en ... Paal! Hok Yuen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Crows - Arsenal Number One 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Crows 65%, Arsenal Number One 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Crows - Arsenal Number One 1:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Sze Hon de bal onder controle te krijgen. Sze Hon geeft een lange en hoge pass. Chi Kui rent richting de bal. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong draait met de bal, schiet en ... Hok Yuen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kin Wing zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chi Kui is nu in balbezit. Chi Kui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Yip Tat onderschept slim de pass. Yip Tat geeft een hoge lob. Kwok Leung heeft problemen om de bal te vangen. Wai Kwok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kwok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kwok Leung geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ho Man zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dong rent richting de bal. Dong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yip Tat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong is nu in balbezit. Yip Tat maakt een afschuwelijke overtreding. Wing Hong raakt geblesseerd tijdens het duel. Cheuk Fung met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Crows 57%, Arsenal Number One 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Crows - Arsenal Number One 1:1