Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kitchee Donkeys Gallant Crows
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Alex passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chi Kui de bal. Ka Hing rent richting de bal. Chi Kui verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Kui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yiu Chung speelt de bal door. Wing Hong is nu in balbezit. Chi Kui rent richting de bal. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kin Wing met de inworp. Wing Hong is nu in balbezit. Alex legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wing Hong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wing Hong zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Donkeys - Gallant Crows 0:1

33e minuut.
Ka Hing geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siu Wing met een snelle inworp. Wing Hong is nu in balbezit. Wing Hong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ka Hing trapt de bal weg. Wing Lok kopt de bal weg. Alex rent richting de bal. Wing Hong onderschept slim de pass. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Donkeys - Gallant Crows 0:2

44e minuut.
Hoi Ming rent richting de bal. Chi Kui rent richting de bal. Chi Kui passt de bal met de wreef. Wing Hong is nu in balbezit. Wing Hong draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Donkeys - Gallant Crows 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Donkeys 58%, Gallant Crows 42%.
Kitchee Donkeys - Gallant Crows 0:3

49e minuut.
Chun Yip geeft een hoge lob. Alex kopt de bal weg. Wing Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lok geeft een hoge lob. Jevic probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Chun Shun geeft een lange en hoge pass. Long is nu in balbezit. Kin Wing begaat een overtreding. Kin Wing krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Chun Yip passt de bal zonder na te denken. Jevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevic passt de bal zonder na te denken. Yuk Chi is nu in balbezit. Yuk Chi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Donkeys 42%, Gallant Crows 58%.
Kitchee Donkeys - Gallant Crows 0:3