Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kitchee Thunder Celtic Burst
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Chi Fan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Yue Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fan is nu in balbezit. Chi Fan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Thunder - Celtic Burst 1:0

5e minuut.
Chi Pun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Yau begaat een overtreding. Chi Pun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ka Yau met een sublieme pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chi Pun neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ka Hing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kitchee Thunder - Celtic Burst 1:1

7e minuut.
Chi Pun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Ming geeft een hoge lob. Ka Yau kan de bal niet met de borst controleren. Man Ki rent richting de bal. Man Ki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Thunder - Celtic Burst 1:2

20e minuut.
Chi Fan rent richting de bal. Wing Lun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chi Fan. Chi Fan krijgt een gele kaart. Wing Lun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wing Lun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Man Ki is nu in balbezit. Man Ki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Thunder - Celtic Burst 1:3

43e minuut.
Man Ki heeft problemen om de bal te vangen. Chi Ming is nu in balbezit. Man Ki verovert de bal door een tackle van achteren. Man Ki heeft problemen om de bal te vangen. Man Ki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Thunder 44%, Celtic Burst 56%.
Kitchee Thunder - Celtic Burst 1:3

48e minuut.
Chi Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Ming probeert naar een medespeler te passen. Yue Hung is nu in balbezit. Chi Fan rent richting de bal. Chi Fan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kitchee Thunder - Celtic Burst 2:3

51e minuut.
Chi Ming rent richting de bal. Chi Ming passt de bal zonder na te denken. Chi Fan is nu in balbezit. Chi Fan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kitchee Thunder - Celtic Burst 3:3

58e minuut.
Kai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kai Ho geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wing Lun de bal onder controle te krijgen. Yue Hung is nu in balbezit. Yue Hung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ka Hing trapt de bal weg. Man Hong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yue Hung. Yue Hung krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ka Yau kopt de bal weg. Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwok Man geeft de bal voor. Yue Hung rent richting de bal. Yue Hung draait met de bal, schiet en ... Chun Ngai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kitchee Thunder 42%, Celtic Burst 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kitchee Thunder - Celtic Burst 3:3