Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Hamsters Crazy Donkeys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Wai San bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai San met een sublieme pass. Ka Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Hamsters - Crazy Donkeys 0:1

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Kai Chi de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai San. Kai Chi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kai Chi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ho Man de bal. Sai Kit rent richting de bal. Ka Sing onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ting Fung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kwok Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athletic Hamsters - Crazy Donkeys 1:1

15e minuut.
Ting Fung geeft een lange en hoge pass. Ka Lung probeert de bal met de borst te controleren. Wai Kwok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wai Kwok krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ho Man geeft een lange en hoge pass. Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lun maakt een afschuwelijke overtreding. Wing Lun krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kai Chi geeft een hoge lob. Wai Kwok rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wai Lung. Wai Lung krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Siu Ki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hon Wang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Hamsters 53%, Crazy Donkeys 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Hamsters - Crazy Donkeys 1:1

46e minuut.
Tik Ka heeft problemen om de bal te vangen. Chi Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Ho Man schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ho Man naar de kleedkamers voor een vroege douche.

50e minuut.
Kin Wah geeft een lange en hoge pass. Wai Kwok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kwok passt de bal in één keer door. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang schiet op doel. Lawrence probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kin Wah heeft problemen om de bal te vangen. Chi Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Hing passt de bal zonder na te denken. Sai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Sai Kit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kwok Leung probeert naar een medespeler te passen. Ka Sing controleert de bal met de borst. Ka Sing speelt de bal door. Hon Wang rent richting de bal. Hon Wang geeft een lange en hoge pass. Lawrence probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Yaw geeft een hoge lob. Inworp. Ting Fung met een snelle inworp. Chi Hing rent richting de bal. Chi Hing geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ka Sing rent richting de bal. Ka Sing passt de bal in één keer door. Kwan Yiu probeert naar een medespeler te passen. Ting Fung rent richting de bal. Ting Fung geeft de bal voor. Kwok Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Yiu Hung is nu in balbezit. Hon Wang is nu in balbezit. Yiu Hung rent richting de bal. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lawrence maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ka Lung heeft problemen om de bal te vangen. Hon Wang is nu in balbezit. Wei rent richting de bal. Hon Wang is nu in balbezit. Hon Wang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Hamsters - Crazy Donkeys 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Hamsters 50%, Crazy Donkeys 50%.
Athletic Hamsters - Crazy Donkeys 1:2