Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2Duck FC AC Horses
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Chun Wai passt de bal in één keer door. Chi Hong rent richting de bal. Chi Hong passt de bal zonder na te denken. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim begaat een overtreding. Wai Ho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chun Wai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yuk Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuk Chi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Kin Pong de bal. Chi Hong rent richting de bal. Wai Ho rent richting de bal. Chi Hong rent richting de bal. Chi Hong haalt uit met een fantastische trap. Qi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
2Duck FC - AC Horses 1:0

25e minuut.
Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Hong Lim probeert naar een medespeler te passen. Chi Yiu is nu in balbezit. Chi Yiu haalt uit met een fantastische trap. Chi Chiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Min Tong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
2Duck FC - AC Horses 1:1

45e minuut.
Qi trapt de bal weg van het doel. Chun Nam rent richting de bal. Sze Ming tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sze Ming krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2Duck FC 41%, AC Horses 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
2Duck FC - AC Horses 1:1

48e minuut.
Chi Hong probeert de bal aan de voet te houden. Wing Hong is nu in balbezit. Hong Lim begaat een overtreding. Hong Lim krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip geeft een lange en hoge pass. Yuk Chi kopt de bal weg. Wai Ho controleert de bal met de borst. Wai Ho draait met de bal, schiet en ... Qi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Shu San is nu in balbezit. Shu San geeft een lange en hoge pass. Min Tong heeft problemen om de bal te vangen. Chi Yiu rent richting de bal. Chi Yiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Yip Tat is nu in balbezit. Yip Tat probeert naar een medespeler te passen. Chi Hong is nu in balbezit. Wai Ho rent richting de bal. Wai Ho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2Duck FC 41%, AC Horses 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
2Duck FC - AC Horses 1:1