Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Hammers Brave Hammers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Hiu Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Fai met een sublieme pass. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong schiet op doel. Wai Kit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Hammers - Brave Hammers 0:1

12e minuut.
Hong Lam probeert naar een medespeler te passen. Wai Yip speelt de bal door. Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Hammers - Brave Hammers 0:2

17e minuut.
Matthew On Wing passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yat Hoi de bal. Hiu Fai met een sublieme pass. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong schiet op doel. Wai Kit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hok Yuen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Hammers - Brave Hammers 0:3

21e minuut.
King Wah geeft een hoge lob. Hong Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lam passt de bal in één keer door. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong draait met de bal, schiet en ... Wai Kit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Chi Wing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hei Man is nu in balbezit. Hei Man met een sublieme pass. Yee Yung is nu in balbezit. Yee Yung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hok Yuen geeft een lange en hoge pass. Daar is Hong Lam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hong Lam speelt de bal door. Hiu Fai rent richting de bal. Hiu Fai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Hammers 58%, Brave Hammers 42%.
Eastern Hammers - Brave Hammers 0:3

48e minuut.
Daar is Sai Hung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sai Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Wai San bereikt de bal nog maar net als eerste. Yat Hoi verovert de bal door een tackle van achteren. Yat Hoi haalt uit met een fantastische trap. Wai Lam bokst de bal weg.

50e minuut.
Hiu Fai rent richting de bal. Hiu Fai speelt de bal door. Wing Hong is nu in balbezit. Wing Hong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Hammers - Brave Hammers 0:4

72e minuut.
King Wah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhao bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhao probeert naar een medespeler te passen. Yee Yung rent richting de bal. Yee Yung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Wai Yip rent richting de bal. Wai Yip probeert naar een medespeler te passen. King Wah speelt de bal door. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hiu Fai is nu in balbezit. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai rent richting de bal. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Hammers 44%, Brave Hammers 56%.
Eastern Hammers - Brave Hammers 0:4