Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Donkeys Celtic Burst
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wai Kwok zal de hoekschop nemen. Daar is Man Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai San is nu in balbezit. Wai San haalt uit met een fantastische trap. Chun Ngai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ... Kam Man probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yiu Lun passt de bal zonder na te denken. Man Hong is nu in balbezit. Man Hong speelt de bal door. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chun Ngai geeft een hoge lob. Tik Ka kopt de bal weg. Wai Kwok is nu in balbezit. Wai Kwok geeft de bal voor. Yiu Hung springt en kopt de bal. Chun Ngai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - Celtic Burst 1:0

18e minuut.
Yaw geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chi Ming zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chi Pun rent richting de bal. Chi Pun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kwok Leung trapt de bal weg. Hon Wang kopt de bal weg. Klungelig pakt Man Ki de bal. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Man Ki is nu in balbezit. Yiu Hung onderschept slim de pass. Yiu Hung schiet op doel. Chun Ngai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - Celtic Burst 2:0

30e minuut.
Hon Wang draait met de bal, schiet en ... Man Ki heeft problemen om de bal te vangen. Yiu Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tik Ka met een sublieme pass. Wai Kwok bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kwok speelt de bal door. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chi Ming probeert naar een medespeler te passen. Man Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Ki geeft een hoge lob. Man Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Ki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Donkeys 37%, Celtic Burst 63%.
Crazy Donkeys - Celtic Burst 2:0

52e minuut.
Wing Lun heeft problemen om de bal te vangen. Tik Ka verovert de bal door een tackle van achteren. Tik Ka probeert naar een medespeler te passen. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Man Ki geeft een lange en hoge pass. Tun Tsiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Man Ki. Man Ki krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Man Hong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Chi Ming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Ming geeft een lange en hoge pass. Man Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Ki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - Celtic Burst 2:1

73e minuut.
Wai Kwok geeft de bal voor. Ka Sing kopt de bal weg. Kam Man probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap. Chun Ngai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kam Man is nu in balbezit. Kam Man geeft een lange en hoge pass. Hing Yu kopt de bal weg. Chi Pun rent richting de bal. Chi Pun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Donkeys 37%, Celtic Burst 63%.
Crazy Donkeys - Celtic Burst 2:1