Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Hamsters Kitchee Thunder
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ka Wai met een harde bal richting middenveld. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tik Ka verovert de bal door een tackle van achteren. Tik Ka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Hamsters - Kitchee Thunder 0:1

16e minuut.
Ting Fung is nu in balbezit. Ting Fung geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ka Lung de bal onder controle te krijgen. Chi Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Hing draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kai Ho geeft de bal voor. Chi Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Hing passt de bal zonder na te denken. Sai Kit heeft problemen om de bal te vangen. Sai Kit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Chi Ming geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ting Fung met de inworp. Chi Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Hing geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Hamsters 46%, Kitchee Thunder 54%.
Athletic Hamsters - Kitchee Thunder 0:1

50e minuut.
Ka Yau onderschept slim de pass. Ka Yau passt de bal zonder na te denken. Hon Hing met een sublieme pass. Kin Wo rent richting de bal. Kin Wo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sai Kit haalt uit met een fantastische trap. Ka Yau kopt de bal weg. Ka Wai is nu in balbezit. Pei Tak verovert de bal door een tackle van achteren. Pei Tak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tik Ka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wei de bal onder controle te krijgen. Lai Tung rent richting de bal. Tik Ka rent richting de bal. Tik Ka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ka Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Wai geeft een hoge lob. Pei Tak probeert de bal aan de voet te houden. Ka Lung is nu in balbezit. Ka Lung geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ka Wai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tat Kong rent richting de bal. Tat Kong geeft de bal voor. Kin Wo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Wo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Hamsters - Kitchee Thunder 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Hamsters 47%, Kitchee Thunder 53%.
Athletic Hamsters - Kitchee Thunder 0:2