Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Owls 2Duck FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kam Man is nu in balbezit. Kam Man geeft de bal voor. Wing Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Hong geeft een lange en hoge pass. Wai Ho maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chun Nam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chun Wai probeert naar een medespeler te passen. Wai Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Hong rent richting de bal. Chi Hong schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Owls - 2Duck FC 0:1

36e minuut.
Wai Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Ho is nu in balbezit. Wai Ho passt de bal met de wreef. Chi Hong rent richting de bal. Chi Hong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kin Keung geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuk Chi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chi Hong is nu in balbezit. Chi Hong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Owls 53%, 2Duck FC 47%.
Shameful Owls - 2Duck FC 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chun Nam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chun Wai probeert naar een medespeler te passen. Yuk Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuk Chi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Owls - 2Duck FC 0:2

48e minuut.
Yu Sun geeft de bal voor. Wai Ho heeft problemen om de bal te vangen. Chi Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Hong draait met de bal, schiet en ... Wai Chuen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Owls - 2Duck FC 0:3

50e minuut.
Chun Wai passt de bal in één keer door. Zhonglin geeft een hoge lob. Yu Sun kopt de bal weg. Kim Pong is nu in balbezit. Kim Pong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Owls - 2Duck FC 1:3

60e minuut.
Yu Sun rent richting de bal. Chi Hong is nu in balbezit. Yu Sun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yu Sun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Owls 48%, 2Duck FC 52%.
Shameful Owls - 2Duck FC 1:3