Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Hammers Dylan FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Enhua is nu in balbezit. Wai Yip rent richting de bal. Enhua verovert de bal door een tackle van achteren. Enhua geeft een lange en hoge pass. Wai Leung krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Hammers - Dylan FC 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matthew On Wing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hiu Fai speelt de bal door. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wai Leung kan de bal niet met de borst controleren. Sai Hung is nu in balbezit. Wai Leung verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Yuen rent richting de bal. Kam Yuen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chi Kwan heeft problemen om de bal te vangen. Wai Leung rent richting de bal. Wai Leung draait met de bal, schiet en ... Wai Lam bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Hammers 57%, Dylan FC 43%.
Brave Hammers - Dylan FC 0:1

56e minuut.
Kam Yuen is nu in balbezit. Kam Yuen passt de bal zonder na te denken. Chi Kwan rent richting de bal. Wai Leung onderschept slim de pass. Wai Leung haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Chi Kwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Leung rent richting de bal. Wai Leung passt de bal met de wreef. Enhua is nu in balbezit. Enhua geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Hiu Fai heeft problemen om de bal te vangen. Hong Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai begaat een overtreding. Hiu Fai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Hammers 67%, Dylan FC 33%.
Brave Hammers - Dylan FC 0:1