Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Donkeys Dylan FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


11e minuut.
Tik Ka rent richting de bal. Shing Kit onderschept slim de pass. Shing Kit passt de bal zonder na te denken. Wai Leung is nu in balbezit. Wai Leung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - Dylan FC 0:1

18e minuut.
Tik Ka met een sublieme pass. Yiu Hung is nu in balbezit. Yiu Hung schiet op doel. Siu Wai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kwun Yin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crazy Donkeys - Dylan FC 1:1

25e minuut.
Tik Ka speelt de bal door. Hei Lok rent richting de bal. Yiu Hung verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap. Kwun Yin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - Dylan FC 2:1

29e minuut.
Yaw is nu in balbezit. Yaw geeft een hoge lob. Wai Kwok rent richting de bal. Siu Kei onderschept slim de pass. Siu Kei geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Wai Kwok is nu in balbezit. Wai Kwok passt de bal met de wreef. Shing Kit rent richting de bal. Hon Wang verovert de bal door een tackle van achteren. Hon Wang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - Dylan FC 3:1

39e minuut.
Hon Wang speelt de bal door. Yiu Hung rent richting de bal. Siu Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Hung onderschept slim de pass. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Donkeys 50%, Dylan FC 50%.
Crazy Donkeys - Dylan FC 3:1

50e minuut.
Kimchua onderschept slim de pass. Kimchua geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ho Man de bal. Wai Leung bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Leung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - Dylan FC 3:2

71e minuut.
Tik Ka onderschept slim de pass. Tik Ka geeft een hoge lob. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Donkeys - Dylan FC 4:2

76e minuut.
Tik Ka speelt de bal door. Hon Wang probeert de bal met de borst te controleren. Hon Wang speelt de bal door. Klungelig pakt Yiu Hung de bal. Yiu Hung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Hong Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong Lam geeft de bal voor. Wai Leung is nu in balbezit. Wai Leung draait met de bal, schiet en ... Yaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kwok Leung trapt de bal weg. Hon Wang kopt de bal weg. Daar is Hei Lok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiu Hung rent richting de bal. Yiu Hung draait met de bal, schiet en ... Kwun Yin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Donkeys 57%, Dylan FC 43%.
Crazy Donkeys - Dylan FC 4:2