Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Warriors Fierce Cows
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Yuk Chi met een sublieme pass. Ka Wai kopt de bal weg. Klungelig pakt Ho Man de bal. Ching Hei is nu in balbezit. Ching Hei haalt uit met een fantastische trap. Yuk Chi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Chak King kopt de bal weg. Ho Man is nu in balbezit. Ho Man speelt de bal door. Ka Ho is nu in balbezit. Ka Ho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Meng speelt de bal door. Ching Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung Ting is nu in balbezit. Ching Hei verovert de bal door een tackle van achteren. Ching Hei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
David onderschept slim de pass. Ho Man is nu in balbezit. Ho Man passt de bal met de wreef. Ka Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kin Leung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chunghui komt het veld opgelopen.

30e minuut.
David passt de bal zonder na te denken. Ka Ho rent richting de bal. Min Tong rent richting de bal. Ka Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Ho schiet op doel. Shing Kit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Warriors 51%, Fierce Cows 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Warriors - Fierce Cows 0:0

58e minuut.
Man Chun geeft een hoge lob. Chung Ting bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Hei maakt een afschuwelijke overtreding. Ching Hei is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Ho Man geeft de bal voor. Man Chun kopt de bal weg. Kar Yue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Ho haalt uit met een fantastische trap. Shing Kit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Chak King passt de bal zonder na te denken. Man Chun bereikt de bal nog maar net als eerste. Man Chun speelt de bal door. Ka Ho is nu in balbezit. Ka Ho draait met de bal, schiet en ... Shing Kit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Warriors 55%, Fierce Cows 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crazy Warriors - Fierce Cows 0:0