Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Chelsea FC MacMillanwu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Bin is nu in balbezit. Lin maakt een afschuwelijke overtreding. Bin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsz Lung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ching Wang heeft problemen om de bal te vangen. Kam Leung is nu in balbezit. Kam Leung schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Ching Wang geeft de bal voor. Po Nin rent richting de bal. Ming Yin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ming Yin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Lin geeft een hoge lob. Daar is Ming Yin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Po Nin rent richting de bal. Po Nin draait met de bal, schiet en ... Wai San bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Emerson Becker onderschept slim de pass. Emerson Becker met een sublieme pass. Zhiyi rent richting de bal. Po Nin rent richting de bal. Po Nin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kim Pong is nu in balbezit. Kim Pong passt de bal zonder na te denken. Kam Leung rent richting de bal. Kam Leung draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sai Kit de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kin Wo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wing met een sublieme pass. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Chelsea FC - MacMillanwu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Chelsea FC 44%, MacMillanwu 56%.
Inter Chelsea FC - MacMillanwu 1:0

47e minuut.
Wai San met een sublieme pass. Bin heeft problemen om de bal te vangen. Kin Wo met een sublieme pass. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin haalt uit met een fantastische trap. Wai San kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Chelsea FC - MacMillanwu 2:0

61e minuut.
Kwok Leung geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bin met de inworp. Bin rent richting de bal. Bin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kwok Leung geeft een lange en hoge pass. Zhiyi is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kim Pong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Po Nin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Chelsea FC 35%, MacMillanwu 65%.
Inter Chelsea FC - MacMillanwu 2:0