Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Rangers Magical
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Quankun rent richting de bal. Quankun met een sublieme pass. Yiu Fu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastian David is nu in balbezit. Sebastian David draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ho Yin passt de bal met de wreef. Yiu Fu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Ming draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kin Man de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wing Lok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wo Yau rent richting de bal. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Rangers 49%, Magical 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Rangers - Magical 0:0

47e minuut.
Hei Lok rent richting de bal. Wo Yau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hei Lok raakt geblesseerd tijdens het duel. Ming Yin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yiu Fu heeft problemen om de bal te vangen. Ji Zhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Fu haalt uit met een fantastische trap. Kam Yuen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Rangers - Magical 1:0

49e minuut.
Yiu Fu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Lok maakt een afschuwelijke overtreding. Yiu Fu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yiu Fu met een snel genomen vrije trap. Yiu Fu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Yiu Fu is nu in balbezit. Sze Ming tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yiu Fu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kin Man zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yiu Fu rent richting de bal. Tik Ka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiu Fu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zhao geeft een hoge lob. Hei Lok rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wo Yau. Wo Yau krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Daar is Yiu Fu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sze Wing onderschept slim de pass. Sze Wing probeert naar een medespeler te passen. Sze Ming rent richting de bal. Sze Ming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rude Rangers - Magical 1:1

73e minuut.
Ji Zhi geeft een hoge lob. Inworp. Ming Kong met een snelle inworp. Sebastian David bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastian David haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Yiu Fu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quankun onderschept slim de pass. Quankun passt de bal in één keer door. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Rangers 50%, Magical 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Rangers - Magical 1:1