Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Suburbs Dark Fire
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Xu speelt de bal door. Zhonglin rent richting de bal. Zhonglin passt de bal zonder na te denken. Kin Man rent richting de bal. Kin Man schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chi Fung heeft problemen om de bal te vangen. Chi Fung geeft een lange en hoge pass. Tsz Yeung probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kin Man is nu in balbezit. Kin Man schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Xu is nu in balbezit. Ka Wai onderschept slim de pass. Ka Wai probeert naar een medespeler te passen. Kin Man is nu in balbezit. Kin Man schiet op doel. Zhao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Hiu Fung rent richting de bal. Xu verovert de bal door een tackle van achteren. Xu speelt de bal door. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Chun Bong bereikt de bal nog maar net als eerste. Xu onderschept slim de pass. Xu passt de bal met de wreef. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Suburbs 60%, Dark Fire 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bohemian Suburbs - Dark Fire 0:0

88e minuut.
Kin Wing geeft een lange en hoge pass. Hok Yuen rent richting de bal. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Suburbs 51%, Dark Fire 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bohemian Suburbs - Dark Fire 0:0