Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Cows Fierce Tigers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kin Tong geeft een hoge lob. Ho Man heeft problemen om de bal te vangen. Ho Man met een sublieme pass. Ka Ho rent richting de bal. Ka Ho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zhengchuang geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kin Tong de bal onder controle te krijgen. Yuk Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chak King onderschept slim de pass. Chak King haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Cows - Fierce Tigers 1:0

14e minuut.
Yuk Chi onderschept slim de pass. Yuk Chi passt de bal met de wreef. Ka Yau met een sublieme pass. Chi Fung rent richting de bal. Chi Fung haalt uit met een fantastische trap. Yuk Chi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Chak King met een sublieme pass. Ho Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho is nu in balbezit. Ka Ho draait met de bal, schiet en ... Chi Yiu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

31e minuut.
Siu Kei passt de bal zonder na te denken. Tak Him is nu in balbezit. Tak Him passt de bal zonder na te denken. Ka Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho draait met de bal, schiet en ... Chi Yiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sai Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Chi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Chi met een sublieme pass. Daar is Chi Fung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Fung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Cows - Fierce Tigers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Cows 41%, Fierce Tigers 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Cows - Fierce Tigers 1:1

48e minuut.
Siu Kei onderschept slim de pass. Siu Kei geeft de bal voor. Wai Ho is nu in balbezit. Chi Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Fung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Cows - Fierce Tigers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Cows 50%, Fierce Tigers 50%.
Fierce Cows - Fierce Tigers 1:2