Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magical MacMillanwu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Bin de bal. Sze Wing rent richting de bal. Sze Wing passt de bal zonder na te denken. Sze Ming rent richting de bal. Sze Ming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical - MacMillanwu 1:0

22e minuut.
Hong Lim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yiu Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yiu Fai moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yiu Fai kan niet meer verder spelen. Wai Tik komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Quankun met een sublieme pass. Ming Yin is nu in balbezit. Sze Ming verovert de bal door een tackle van achteren. Sze Ming draait met de bal, schiet en ... Wai San maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical - MacMillanwu 2:0

35e minuut.
Hong Lim is nu in balbezit. Sze Wing onderschept slim de pass. Ming Yin met een sublieme pass. Sze Wing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quankun geeft een hoge lob. Wai San probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bin rent richting de bal. Godfred rent richting de bal. Ji Zhi onderschept slim de pass. Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical 61%, MacMillanwu 39%.
Magical - MacMillanwu 2:0

50e minuut.
Wing Lun rent richting de bal. Wing Lun geeft een hoge lob. Sze Wing kopt de bal weg. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical - MacMillanwu 3:0

62e minuut.
Kam Yuen met een harde bal richting middenveld. Quankun rent richting de bal. Quankun met een sublieme pass. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chun Yu geeft een hoge lob. Quankun heeft problemen om de bal te vangen. Quankun met een sublieme pass. Sze Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming schiet op doel. Wai San probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Chun Yu is nu in balbezit. Godfred is nu in balbezit. Godfred probeert naar een medespeler te passen. Bin rent richting de bal. Bin haalt uit met een fantastische trap. Kam Yuen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Chun Bong rent richting de bal. Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Ming tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sze Ming krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tsz Lung zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wai Tik is nu in balbezit. Barney rent richting de bal. Barney geeft een hoge lob. Bin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical 56%, MacMillanwu 44%.
Magical - MacMillanwu 3:0