Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Rangers Inter Chelsea FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man geeft de bal voor. Yiu Fu is nu in balbezit. Klungelig pakt Yiu Fu de bal. Yiu Fu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ming Yin met de inworp. Hei Lok rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheuk Wing. Cheuk Wing krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Sebastian David is nu in balbezit. Lin verovert de bal door een tackle van achteren. Sebastian David tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lin kan niet meer verder spelen. Kin Fung komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Kwok Leung geeft een lange en hoge pass. Cheuk Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Wing met een sublieme pass. Po Nin bereikt de bal nog maar net als eerste. Po Nin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kim Pong heeft problemen om de bal te vangen. Hei Lok rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kin Fung. Kin Fung krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Cheuk Wing onderschept slim de pass. Cheuk Wing met een sublieme pass. Po Nin rent richting de bal. Po Nin haalt uit met een fantastische trap. Chi Wai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Rangers - Inter Chelsea FC 0:1

28e minuut.
Sebastian David passt de bal met de wreef. Cheuk Wing is nu in balbezit. Cheuk Wing met een sublieme pass. Po Nin is nu in balbezit. Po Nin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Ka Sing de bal. Ka Sing geeft een hoge lob. Yiu Fu kopt de bal weg. Yiu Fu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fu draait met de bal, schiet en ... Kin Hei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cheuk Wing passt de bal in één keer door. Kwok Leung rent richting de bal. Kwok Leung passt de bal in één keer door. Po Nin rent richting de bal. Po Nin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kim Pong speelt de bal door. Ka Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Sing geeft een lange en hoge pass. Yiu Fu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Fu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Rangers 43%, Inter Chelsea FC 57%.
Rude Rangers - Inter Chelsea FC 0:1

48e minuut.
Sai Kit probeert naar een medespeler te passen. Kwok Leung rent richting de bal. Kwok Leung geeft een hoge lob. Po Nin controleert de bal met de borst. Po Nin haalt uit met een fantastische trap. Chi Wai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Rangers 52%, Inter Chelsea FC 48%.
Rude Rangers - Inter Chelsea FC 0:1