Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Fire Fierce Tigers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Hei Lok is nu in balbezit. Kin Wing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hei Lok raakt geblesseerd tijdens het duel. James met een snel genomen vrije trap. Chun Kit kopt de bal weg. Kam Fai is nu in balbezit. Kam Fai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Siu Chee bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee passt de bal met de wreef. Wai Tik is nu in balbezit. Moore verovert de bal door een tackle van achteren. Moore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Fire - Fierce Tigers 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Fire 40%, Fierce Tigers 60%.
Dark Fire - Fierce Tigers 1:0

50e minuut.
Yu Chun probeert naar een medespeler te passen. Chi Hing is nu in balbezit. Ka Wa met een sublieme pass. Xu is nu in balbezit. Xu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Fire - Fierce Tigers 2:0

53e minuut.
Ka Wa probeert de bal aan de voet te houden. Xu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xu met een sublieme pass. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
James is nu in balbezit. James geeft een lange en hoge pass. Hei Lok kopt de bal weg. Kam Fai rent richting de bal. Kam Fai draait met de bal, schiet en ... Zhao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. James kopt de bal weg. Hei Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kin Wing. Kin Wing krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Moore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. James bereikt de bal nog maar net als eerste. Xu onderschept slim de pass. Moore is nu in balbezit. Moore haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Marcio Gabriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
James probeert naar een medespeler te passen. Chi Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Chee rent richting de bal. Chi Hing verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Hing draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Yu Chun speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wai Man met een snelle inworp. Xu rent richting de bal. Xu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marcio Gabriel probeert wanhopig de bal te grijpen. Moore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moore schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Fire - Fierce Tigers 3:0

78e minuut.
Chun Yin geeft een hoge lob. Inworp. King Leung met een snelle inworp. Xu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Fire 46%, Fierce Tigers 54%.
Dark Fire - Fierce Tigers 3:0