Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Tigers Bohemian Suburbs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Wai Tik trapt de bal weg. Ka Wai kopt de bal weg. Chun Yin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Man schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ka Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Wai speelt de bal door. Kin Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kin Man draait met de bal, schiet en ... Zhonglin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Tigers - Bohemian Suburbs 0:1

17e minuut.
James speelt de bal door. Chi Fung is nu in balbezit. Kam Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Kam Fai haalt uit met een fantastische trap. Hok Yuen heeft problemen om de bal te vangen. Kam Tai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Chun Yin is nu in balbezit. Kin Man verovert de bal door een tackle van achteren. Kin Man passt de bal zonder na te denken. Zhonglin is nu in balbezit. Zhonglin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Tigers - Bohemian Suburbs 0:2

31e minuut.
Klungelig pakt Kin Man de bal. Chun Yin rent richting de bal. Kin Man onderschept slim de pass. Kin Man draait met de bal, schiet en ... Wai Tik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Tigers - Bohemian Suburbs 0:3

38e minuut.
Doeltrap. Marcio Gabriel trapt de bal weg. Klungelig pakt James de bal. Zhonglin is nu in balbezit. Zhonglin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Tigers 65%, Bohemian Suburbs 35%.
Fierce Tigers - Bohemian Suburbs 0:3

50e minuut.
Hiu Fung raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Junsheng komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Meng geeft een lange en hoge pass. Hei Lok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hei Lok passt de bal met de wreef. Kam Fai rent richting de bal. Kam Fai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kam Tai trapt de bal weg. Junsheng controleert de bal met de borst. Chi Hing is nu in balbezit. Kam Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Tigers - Bohemian Suburbs 1:3

77e minuut.
Chun Yip passt de bal met de wreef. Junsheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shun Him zijn tegenspeler op de grond. Shun Him is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Junsheng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

79e minuut.
Meng passt de bal in één keer door. Chun Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Kit geeft de bal voor. Klungelig pakt James de bal. James haalt uit met een fantastische trap. Kam Tai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Tigers - Bohemian Suburbs 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Tigers 57%, Bohemian Suburbs 43%.
Fierce Tigers - Bohemian Suburbs 2:3