Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Warriors carsame
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Siu Wing is nu in balbezit. Ka Wai onderschept slim de pass. Ka Wai met een sublieme pass. Ching Hei rent richting de bal. Ching Hei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yip Tat verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Wing bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Wing geeft een lange en hoge pass. Man Hong rent richting de bal. Man Hong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kar Yue rent richting de bal. Kar Yue geeft de bal voor. Daar is Wai Chuen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ching Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Hei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Kar Yue rent richting de bal. Kar Yue passt de bal in één keer door. Chunghui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kwok Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui onderschept slim de pass. Chunghui met een sublieme pass. Ching Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Hei draait met de bal, schiet en ... Zhiyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Koon Pong is nu in balbezit. Koon Pong met een sublieme pass. Man Hong is nu in balbezit. Man Hong schiet op doel. Shing Kit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Warriors - carsame 0:1

44e minuut.
Wing Kin is nu in balbezit. Ka Wai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wing Kin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wing Kin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Warriors 44%, carsame 56%.
Crazy Warriors - carsame 0:1

50e minuut.
Kwok Man met een sublieme pass. Ching Shun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chunghui verovert de bal door een tackle van achteren. Chunghui draait met de bal, schiet en ... Zhiyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crazy Warriors - carsame 1:1

64e minuut.
Siu Wing rent richting de bal. Ka Wai verovert de bal door een tackle van achteren. Ka Wai probeert naar een medespeler te passen. Ching Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Hei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kwok Man rent richting de bal. Chunghui onderschept slim de pass. Chunghui passt de bal in één keer door. Ching Hei bereikt de bal nog maar net als eerste. Ching Hei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Siu Wing de bal. Meng bereikt de bal nog maar net als eerste. Meng passt de bal zonder na te denken. Ching Hei is nu in balbezit. Ching Hei draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Warriors - carsame 2:1

86e minuut.
Chunghui rent richting de bal. Chunghui passt de bal in één keer door. Ching Hei rent richting de bal. Ching Hei schiet op doel. Zhiyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Warriors - carsame 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Warriors 41%, carsame 59%.
Crazy Warriors - carsame 3:1