Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Punta Cana United Club Cibao FC
Intinfada Tactiek 5-1-3-1
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 55.9
very good Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Barceló met een snelle inworp. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena geeft een hoge lob. Bueno springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Benito rent richting de bal. Benito geeft een hoge lob. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Cibao FC 0:1

21e minuut.
Galvis verovert de bal door een tackle van achteren. Barceló is nu in balbezit. Barceló passt de bal met de wreef. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Cibao FC 0:2

24e minuut.
Skrzynecki met een sublieme pass. Montaño is nu in balbezit. Montaño passt de bal met de wreef. Cudicini rent richting de bal. Cudicini draait met de bal, schiet en ... Szupryciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Galán rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durán geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galán krijgt zijn hoofd ertegen. Szupryciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Cibao FC 1:2

42e minuut.
Balbuena heeft problemen om de bal te vangen. Arias is nu in balbezit. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel. Soza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ureña komt het veld opgelopen. Karaer komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Bueno onderschept slim de pass. Skrzynecki is nu in balbezit. Bueno onderschept slim de pass. Balbuena rent richting de bal. Balbuena schiet op doel. Soza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Punta Cana United Club 48%, Cibao FC 52%.
Punta Cana United Club - Cibao FC 1:2

46e minuut.
Galvis onderschept slim de pass. Galvis met een sublieme pass. Ureña is nu in balbezit. Karaer rent richting de bal. Karaer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Balbuena passt de bal zonder na te denken. Barceló is nu in balbezit. Barceló passt de bal zonder na te denken. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena haalt uit met een fantastische trap. Soza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Cibao FC 1:3

57e minuut.
Balbuena geeft de bal voor. Skrzynecki is nu in balbezit. Bueno onderschept slim de pass. Bueno controleert de bal met de borst. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Cibao FC 1:4

58e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Arias rent richting de bal. Bueno verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Cibao FC 1:5

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Piñeiro komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ureña rent richting de bal. Ureña speelt de bal door. Karaer is nu in balbezit. Karaer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte met een sublieme pass. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló geeft een hoge lob. Bueno springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Cibao FC 1:6

77e minuut.
López Vidal geeft een lange en hoge pass. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro geeft de bal voor. Karaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Skrzynecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Alvarado de bal. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Pérez Piñeiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal met de wreef. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Montaño met de inworp. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Alvarado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pérez Piñeiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montaño wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
López Vidal passt de bal zonder na te denken. Karaer heeft problemen om de bal te vangen. Campillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campillo krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pinho Andrade passt de bal met de wreef. Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis geeft een lange en hoge pass. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Punta Cana United Club 41%, Cibao FC 59%.
Punta Cana United Club - Cibao FC 1:6