Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Hato Mayor Aztex CF
Normal Tactiek A
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 29.2
goed Schieten goed
zwak Passen zwak
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Sanchez is nu in balbezit. Sanchez probeert naar een medespeler te passen. Koplárovics probeert naar een medespeler te passen. Pimentel heeft problemen om de bal te vangen. Pimentel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mleczek onderschept slim de pass. Mleczek speelt de bal door. Sanchez is nu in balbezit. Sanchez haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Aztex CF 1:0

15e minuut.
Grzywaczewski rent richting de bal. Grzywaczewski geeft een lange en hoge pass. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Yusifli de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gómez is nu in balbezit. Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieka speelt de bal door. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mleczek kopt de bal weg. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel met een sublieme pass. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor 37%, Aztex CF 63%.
Union Hato Mayor - Aztex CF 1:0

50e minuut.
Kwilosz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilosz probeert naar een medespeler te passen. Wojdyga rent richting de bal. Wojdyga geeft een lange en hoge pass. Codrea maakt een snoekduik en kopt de bal. Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Union Hato Mayor - Aztex CF 1:1

52e minuut.
Klungelig pakt Tolomac de bal. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez geeft de bal voor. Klungelig pakt Codrea de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Castillo bokst de bal weg. Codrea rent richting de bal. Paal! Codrea is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Codrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Aztex CF 1:2

69e minuut.
Cyganek met een sublieme pass. Codrea rent richting de bal. Purontakanen is nu in balbezit. Codrea onderschept slim de pass. Codrea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Sanchez rent richting de bal. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Union Hato Mayor - Aztex CF 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor 37%, Aztex CF 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Hato Mayor - Aztex CF 2:2