Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva la Loca espaillat
Attack Tactiek pueba
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 23.1
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Văcăroiu is nu in balbezit. Iliopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Ibáñez is nu in balbezit. Iliopoulos rent richting de bal. Iliopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lalatović probeert wanhopig de bal te grijpen. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Ibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez onderschept slim de pass. Met opzet legt Lemus zijn tegenspeler op de grond. Lemus krijgt een gele kaart. Ibáñez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Porcher rent richting de bal. Porcher passt de bal zonder na te denken. Perales speelt de bal door. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Cepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binder is nu in balbezit. Binder passt de bal zonder na te denken. Alagich rent richting de bal. Alagich schiet op doel. Soldevilla bokst de bal weg. Binder rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la Loca - espaillat 0:1

27e minuut.
Porcher passt de bal zonder na te denken. Lemus rent richting de bal. Lemus speelt de bal door. Binder rent richting de bal. Binder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Soldevilla met een harde bal richting middenveld. Galván kopt de bal weg. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder is nu in balbezit. Binder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Alagich is nu in balbezit. Lemus speelt de bal door. Klungelig pakt Binder de bal. Binder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la Loca - espaillat 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la Loca 60%, espaillat 40%.
Viva la Loca - espaillat 0:2

48e minuut.
Porcher kopt de bal weg. Klungelig pakt Lemus de bal. Lemus met een sublieme pass. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder draait met de bal, schiet en ... Soldevilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Iliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la Loca - espaillat 1:2

55e minuut.
Soldevilla trapt de bal weg. Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft een lange en hoge pass. Alagich is nu in balbezit. Alagich draait met de bal, schiet en ... Soldevilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Binder is nu in balbezit. Binder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la Loca - espaillat 1:3

58e minuut.
Văcăroiu kopt de bal weg. Metouali is nu in balbezit. Metouali probeert naar een medespeler te passen. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Seifenstein kopt de bal weg. Panczak heeft problemen om de bal te vangen. Iliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos schiet op doel. Lalatović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la Loca - espaillat 2:3

64e minuut.
Galván rent richting de bal. Colón schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galván raakt geblesseerd tijdens het duel. Metouali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alagich kopt de bal weg. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la Loca - espaillat 2:4

71e minuut.
Metouali heeft problemen om de bal te vangen. Colón is nu in balbezit. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Metouali passt de bal zonder na te denken. Lemus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Metouali kopt de bal weg. Díaz speelt de bal door. Văcăroiu rent richting de bal. Iliopoulos onderschept slim de pass. Iliopoulos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus speelt de bal door. Alagich is nu in balbezit. Alagich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hayen de bal. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lemus met een sublieme pass. Alagich rent richting de bal. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hayen de bal onder controle te krijgen. Soldevilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la Loca 68%, espaillat 32%.
Viva la Loca - espaillat 2:4