Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Electricos Halcones Retumbantes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Dávila probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico rent richting de bal. Chico draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Electricos - Halcones Retumbantes 0:1

18e minuut.
Benítez passt de bal met de wreef. Inworp. Dávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otero rent richting de bal. Otero geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila is nu in balbezit. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro schiet op doel. De bal raakt de paal. Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Piñeiro de bal. Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toros Electricos - Halcones Retumbantes 1:1

31e minuut.
Adrián heeft problemen om de bal te vangen. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila is nu in balbezit. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Electricos - Halcones Retumbantes 2:1

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benítez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Electricos - Halcones Retumbantes 3:1

40e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Dávila met een sublieme pass. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Electricos - Halcones Retumbantes 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Electricos 50%, Halcones Retumbantes 50%.
Toros Electricos - Halcones Retumbantes 3:2

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Godoy met een harde bal richting middenveld. Dávila kopt de bal weg. Guaba geeft een hoge lob. Adrián met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Guaba probeert naar een medespeler te passen. Piñeiro is nu in balbezit. Dávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piñeiro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piñeiro kan niet meer verder spelen. Molina komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Guerrero de bal. Guerrero speelt de bal door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina onderschept slim de pass. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Osuna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bello komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Molina rent richting de bal. Guerrero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molina raakt geblesseerd tijdens het duel. Molina neemt de penalty, wat een uithaal! Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Electricos - Halcones Retumbantes 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Electricos 32%, Halcones Retumbantes 68%.
Toros Electricos - Halcones Retumbantes 4:2