Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plataneros Solitarios Hurones Empapados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Pereira met de inworp. Morillo rent richting de bal. Morillo met een sublieme pass. Osuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron onderschept slim de pass. Cintron speelt de bal door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Hurones Empapados 1:0

16e minuut.
Morillo is nu in balbezit. Gómez begaat een overtreding. Morillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antón met een snel genomen vrije trap. Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perelló rent richting de bal. Osuna verovert de bal door een tackle van achteren. Osuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Guillén is nu in balbezit. Mendizábal is nu in balbezit. Muñoz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muñoz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Morillo geeft een lange en hoge pass. Muñoz kopt de bal weg. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Baquero de bal. Linares is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Hurones Empapados 2:0

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Guillén de bal onder controle te krijgen. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna draait met de bal, schiet en ... Montaño probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Solitarios 56%, Hurones Empapados 44%.
Plataneros Solitarios - Hurones Empapados 2:0

52e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Linares is nu in balbezit. González is nu in balbezit. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap. Molina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Solitarios 56%, Hurones Empapados 44%.
Plataneros Solitarios - Hurones Empapados 2:0