Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Hato Mayor Punta Cana United Club
Normal Tactiek Ford
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
35.2 gemiddelde waardering 45.3
redelijk Schieten solide
zwak Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
López Vidal is nu in balbezit. López Vidal passt de bal met de wreef. Purontakanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Beting verovert de bal door een tackle van achteren. Beting haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Koplárovics raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valenzuela komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Turkaz passt de bal zonder na te denken. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal zonder na te denken. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Isea met een snelle inworp. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Piñeiro geeft een lange en hoge pass. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pasieka verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Piñeiro onderschept slim de pass. Pérez Piñeiro passt de bal in één keer door. Beting bereikt de bal nog maar net als eerste. Beting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Punta Cana United Club 0:1

37e minuut.
Purontakanen speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Yusifli de bal onder controle te krijgen. Durán met een sublieme pass. Turkaz is nu in balbezit. Turkaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pérez Piñeiro speelt de bal door. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz geeft een lange en hoge pass. Beting is nu in balbezit. Beting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Punta Cana United Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor 83%, Punta Cana United Club 17%.
Union Hato Mayor - Punta Cana United Club 0:2

46e minuut.
Montaño komt het veld opgelopen. Park komt het veld opgelopen. Karaer komt het veld opgelopen. Godinez komt het veld opgelopen. Ureña komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Echevarria kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño verovert de bal door een tackle van achteren. Montaño geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karaer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Punta Cana United Club 0:3

54e minuut.
Purontakanen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montaño met de inworp. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Pérez Piñeiro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño verovert de bal door een tackle van achteren. Montaño geeft de bal voor. Godinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godinez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mleczek passt de bal met de wreef. López Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. López Vidal geeft de bal voor. Karaer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño geeft de bal voor. Karaer kopt de bal weg. Godinez rent richting de bal. Godinez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Colón de bal. Godinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Karaer is nu in balbezit. Karaer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Karaer is nu in balbezit. Yusifli onderschept slim de pass. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godinez rent richting de bal. Godinez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor 77%, Punta Cana United Club 23%.
Union Hato Mayor - Punta Cana United Club 0:3