Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Electricos espaillat
Normal Tactiek pueba
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Galván met de inworp. Lemus rent richting de bal. Lemus speelt de bal door. Binder is nu in balbezit. Binder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Electricos - espaillat 0:1

16e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Otero speelt de bal door. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Guaba is nu in balbezit. Lemus onderschept slim de pass. Lemus passt de bal in één keer door. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Porcher rent richting de bal. Binder rent richting de bal. Binder passt de bal met de wreef. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Văcăroiu geeft een lange en hoge pass. Galván rent richting de bal. Galván geeft een lange en hoge pass. Alagich rent richting de bal. Alagich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Electricos - espaillat 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Electricos 55%, espaillat 45%.
Toros Electricos - espaillat 0:2

64e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. Otero onderschept slim de pass. Otero passt de bal met de wreef. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Metouali is nu in balbezit. Metouali geeft een hoge lob. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich geeft een hoge lob. Binder maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Metouali passt de bal met de wreef. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Metouali speelt de bal door. Lemus is nu in balbezit. Lemus geeft een lange en hoge pass. Binder rent richting de bal. Binder geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Electricos 57%, espaillat 43%.
Toros Electricos - espaillat 0:2