Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Punta Cana United Club Aztex CF
Ford Tactiek A
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 28.4
formidabel Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Isea verovert de bal door een tackle van achteren. Isea passt de bal zonder na te denken. Echevarria rent richting de bal. Echevarria geeft een lange en hoge pass. Galán krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Montaño geeft de bal voor. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Kwilosz rent richting de bal. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Isea schiet op doel. Kwilosz kan de bal niet met de borst controleren. Galán rent richting de bal. Galán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Daar is Wojdyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez is nu in balbezit. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña geeft de bal voor. Galán krijgt zijn hoofd ertegen. Alburquerque bokst de bal weg. Galán rent richting de bal. Galán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 1:0

37e minuut.
Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea met een sublieme pass. Kwilosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán onderschept slim de pass. Galán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 2:0

42e minuut.
Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Ćwiąkała probeert de bal met de borst te controleren. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... Alburquerque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
López Vidal passt de bal zonder na te denken. Ureña rent richting de bal. Ureña geeft een hoge lob. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Punta Cana United Club 29%, Aztex CF 71%.
Punta Cana United Club - Aztex CF 3:0

46e minuut.
Galán geeft de bal voor. Ureña heeft problemen om de bal te vangen. Ureña met een sublieme pass. Isea bereikt de bal nog maar net als eerste. Isea schiet op doel. Alburquerque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Montaño is nu in balbezit. Montaño speelt de bal door. Echevarria rent richting de bal. Echevarria geeft een lange en hoge pass. Isea springt en kopt de bal. Alburquerque bokst de bal weg.

52e minuut.
Montaño onderschept slim de pass. Montaño geeft een lange en hoge pass. Daar is Cyganek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez rent richting de bal. Benítez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Isea bereikt de bal nog maar net als eerste. Isea speelt de bal door. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... Alburquerque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 4:0

56e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Gómez begaat een overtreding. Benítez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galán maakt een snoekduik en kopt de bal. Alburquerque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 5:0

58e minuut.
Echevarria geeft de bal voor. Ćwiąkała heeft problemen om de bal te vangen. Kwilosz rent richting de bal. Isea verovert de bal door een tackle van achteren. Isea haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque bokst de bal weg. Ureña geeft een lange en hoge pass. Benítez maakt een snoekduik en kopt de bal. Alburquerque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Benítez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Isea de bal. Isea probeert naar een medespeler te passen. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Durán komt het veld opgelopen. Ureña neemt de hoekschop. Isea springt en kopt de bal. Alburquerque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Durán passt de bal met de wreef. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap. Alburquerque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
López Vidal geeft de bal voor. Isea kopt de bal weg. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ... Alburquerque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 6:0

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen. Grzywaczewski kopt de bal weg. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño geeft een lange en hoge pass. Galán krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
López Vidal geeft een lange en hoge pass. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Isea rent richting de bal. Isea schiet op doel. Galán probeert de bal aan de voet te houden. Alburquerque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Isea rent richting de bal. Isea geeft een lange en hoge pass. Kwilosz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galán is nu in balbezit. Galán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Benítez heeft problemen om de bal te vangen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño geeft de bal voor. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pinho Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. López Vidal rent richting de bal. Pinho Andrade met een sublieme pass. Durán is nu in balbezit. Durán geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Punta Cana United Club - Aztex CF 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Punta Cana United Club 14%, Aztex CF 86%.
Punta Cana United Club - Aztex CF 7:0