Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espaillat Halcones Retumbantes
pueba Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Văcăroiu geeft de bal voor. Inworp. Acosta met de inworp. Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Porcher met een snelle inworp. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus passt de bal zonder na te denken. Binder is nu in balbezit. Binder draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Porcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcher geeft een lange en hoge pass. Adrián probeert de bal aan de voet te houden. Binder rent richting de bal. Binder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Galván rent richting de bal. Alagich rent richting de bal. Alagich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Binder de bal. Binder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chico heeft problemen om de bal te vangen. Fernández rent richting de bal. Cepeda speelt de bal door. Binder rent richting de bal. Binder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Halcones Retumbantes 1:0

39e minuut.
Galván is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerrero. Galván is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Văcăroiu met een snel genomen vrije trap. Alagich kopt de bal weg. Binder rent richting de bal. Binder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Binder rent richting de bal. Binder passt de bal met de wreef. Alagich is nu in balbezit. Alagich draait met de bal, schiet en ... Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Halcones Retumbantes 2:0

44e minuut.
Binder is nu in balbezit. Binder passt de bal zonder na te denken. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Binder is nu in balbezit. Binder schiet op doel. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espaillat 40%, Halcones Retumbantes 60%.
espaillat - Halcones Retumbantes 2:0

50e minuut.
Binder speelt de bal door. Godoy met een sublieme pass. Porcher probeert naar een medespeler te passen. Binder is nu in balbezit. Binder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Halcones Retumbantes 3:0

64e minuut.
Bernal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chico komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Galván met een snelle inworp. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus speelt de bal door. Alagich is nu in balbezit. Alagich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Halcones Retumbantes 4:0

71e minuut.
Binder is nu in balbezit. Fernández rent richting de bal. Alagich verovert de bal door een tackle van achteren. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alagich rent richting de bal. Alagich schiet op doel. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Daar is Chico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binder rent richting de bal. Met opzet legt Adrián zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Adrián naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Văcăroiu geeft de bal voor. Guerrero kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cepeda de bal onder controle te krijgen. Chico rent richting de bal. Chico draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lalatović met een harde bal richting middenveld. De la Rosa is nu in balbezit. Cruz begaat een overtreding. Cruz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espaillat 37%, Halcones Retumbantes 63%.
espaillat - Halcones Retumbantes 4:0