Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espaillat Cibao FC
pueba Tactiek 5-1-3-1
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.4 gemiddelde waardering 52.7
unsatisfactory Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Lalatović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado geeft een hoge lob. Bueno springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Aponte de bal. Aponte passt de bal zonder na te denken. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Bueno springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Aponte rent richting de bal. Aponte passt de bal in één keer door. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:1

15e minuut.
Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Morales geeft een hoge lob. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:2

16e minuut.
Benito met een sublieme pass. Alvarado geeft de bal voor. Balbuena kopt de bal weg. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:3

19e minuut.
Bueno is nu in balbezit. Balbuena rent richting de bal. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:4

20e minuut.
Aponte passt de bal zonder na te denken. Morales is nu in balbezit. Morales probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal met de wreef. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena geeft een hoge lob. Bueno maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:5

26e minuut.
Inworp. Aponte met een snelle inworp. Balbuena geeft een hoge lob. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:6

30e minuut.
Linares onderschept slim de pass. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wyciszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Lalatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morales geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bueno is nu in balbezit. Balbuena rent richting de bal. Balbuena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:7

34e minuut.
Lemus kan de bal niet met de borst controleren. Balbuena met een sublieme pass. Aponte speelt de bal door. Bueno heeft problemen om de bal te vangen. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Balbuena geeft een hoge lob. Bueno is nu in balbezit. Bueno met een sublieme pass. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena haalt uit met een fantastische trap. Lalatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:8

38e minuut.
Piña geeft een hoge lob. De la Rosa kan de bal niet met de borst controleren. Bueno rent richting de bal. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena schiet op doel. Lalatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:9

39e minuut.
Pimentel speelt de bal door. Linares probeert naar een medespeler te passen. Morales probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lalatović met een harde bal richting middenveld. Balbuena kopt de bal weg. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ... Lalatović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espaillat 75%, Cibao FC 25%.
espaillat - Cibao FC 0:10

46e minuut.
Kusák komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales passt de bal in één keer door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Cepeda de bal onder controle te krijgen. Balbuena rent richting de bal. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Alagich is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:11

54e minuut.
Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Morales rent richting de bal. Morales geeft de bal voor. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Aponte met een sublieme pass. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena passt de bal met de wreef. Bueno is nu in balbezit. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:12

58e minuut.
Klungelig pakt Văcăroiu de bal. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena geeft een hoge lob. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Balbuena is nu in balbezit. Balbuena passt de bal in één keer door. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bueno heeft problemen om de bal te vangen. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:13

63e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena geeft een hoge lob. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:14

69e minuut.
Panczak onderschept slim de pass. Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Balbuena de bal. Balbuena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:15

71e minuut.
Aponte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een hoge lob. Bueno rent richting de bal. Bueno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:16

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Bueno springt en kopt de bal. Lalatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
espaillat - Cibao FC 0:17

79e minuut.
Morales speelt de bal door. Klungelig pakt Balbuena de bal. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Bueno kan de bal niet met de borst controleren. Bueno draait met de bal, schiet en ... Lalatović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Porcher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een hoge lob. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ... Lalatović bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aponte neemt de hoekschop. Bueno kan de bal niet met de borst controleren. Bueno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Panczak rent richting de bal. Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lalatović trapt de bal weg. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte geeft de bal voor. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lalatović met een harde bal richting middenveld. Aponte kopt de bal weg. Văcăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bueno is nu in balbezit. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Lalatović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espaillat 77%, Cibao FC 23%.
espaillat - Cibao FC 0:17