Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Hato Mayor Sultanes Norteños
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 16
adequate Schieten poor
poor Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Aguado speelt de bal door. Pimentel rent richting de bal. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Sanchez rent richting de bal. Sanchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo geeft een hoge lob. Aguado rent richting de bal. Sanchez rent richting de bal. Sanchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Sultanes Norteños 1:0

20e minuut.
Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez rent richting de bal. Sanchez schiet op doel. Aponte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Sultanes Norteños 2:0

30e minuut.
Tolomac geeft de bal voor. Pimentel kopt de bal weg. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Sanchez is nu in balbezit. Sanchez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Sultanes Norteños 3:0

41e minuut.
Aguado speelt de bal door. Aguilera is nu in balbezit. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez schiet op doel. Aponte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Sultanes Norteños 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor 43%, Sultanes Norteños 57%.
Union Hato Mayor - Sultanes Norteños 4:0

57e minuut.
Pasieka passt de bal met de wreef. Sanchez rent richting de bal. Sanchez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aguado de bal. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Sultanes Norteños 5:0

58e minuut.
Aguado passt de bal zonder na te denken. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel passt de bal met de wreef. Pasieka rent richting de bal. Pasieka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Colón geeft een hoge lob. Sanchez kopt de bal weg. Aguado rent richting de bal. Aguado haalt uit met een fantastische trap. González probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Mleczek passt de bal met de wreef. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel passt de bal zonder na te denken. Aguado is nu in balbezit. Aguado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Hato Mayor - Sultanes Norteños 6:0

75e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Aguado verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado met een sublieme pass. Sanchez is nu in balbezit. Sanchez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Mleczek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Trujillo de bal onder controle te krijgen. Sanchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel rent richting de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Hato Mayor 22%, Sultanes Norteños 78%.
Union Hato Mayor - Sultanes Norteños 6:0