Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plataneros Solitarios Halcones Retumbantes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Alfaro passt de bal zonder na te denken. Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chico bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro passt de bal met de wreef. Galán is nu in balbezit. Galán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Chico ... Strafschop! González raakt geblesseerd tijdens het duel. Chico met een sublieme pass. González kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Halcones Retumbantes 1:0

26e minuut.
González verovert de bal door een tackle van achteren. González passt de bal met de wreef. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel. Godoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Halcones Retumbantes 2:0

32e minuut.
González verovert de bal door een tackle van achteren. González met een sublieme pass. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán schiet op doel. Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Halcones Retumbantes 3:0

36e minuut.
Dávila geeft een lange en hoge pass. Otero heeft problemen om de bal te vangen. Gómez geeft een lange en hoge pass. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Peláez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aponte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Solitarios 40%, Halcones Retumbantes 60%.
Plataneros Solitarios - Halcones Retumbantes 3:0

48e minuut.
Gómez met een snelle inworp. Aponte met een sublieme pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico rent richting de bal. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán draait met de bal, schiet en ... Godoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Halcones Retumbantes 4:0

58e minuut.
Chico heeft problemen om de bal te vangen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén passt de bal in één keer door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Halcones Retumbantes 5:0

78e minuut.
González met een sublieme pass. Fernández rent richting de bal. Espinosa geeft een lange en hoge pass. Galán is nu in balbezit. Galán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft de bal voor. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chico de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Halcones Retumbantes 6:0

84e minuut.
Chico geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Espinosa de bal. Espinosa geeft de bal voor. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ... Montaño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Solitarios 45%, Halcones Retumbantes 55%.
Plataneros Solitarios - Halcones Retumbantes 6:0