Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolos Calientes Estrellas del Licey
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro speelt de bal door. Peña rent richting de bal. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolos Calientes - Estrellas del Licey 0:1

24e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla geeft de bal voor. Agustín rent richting de bal. Galán onderschept slim de pass. Galán haalt uit met een fantastische trap. Bautista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Perelló rent richting de bal. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla is nu in balbezit. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Campillo rent richting de bal. Campillo probeert naar een medespeler te passen. Galán rent richting de bal. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Castro met een sublieme pass. Galán rent richting de bal. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua schiet op doel. Bautista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolos Calientes - Estrellas del Licey 0:2

41e minuut.
Díez passt de bal met de wreef. Perelló is nu in balbezit. Bautista rent richting de bal. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolos Calientes - Estrellas del Licey 1:2

42e minuut.
Daar is Galán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo met een sublieme pass. Bautista rent richting de bal. Bautista schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolos Calientes 47%, Estrellas del Licey 53%.
Bolos Calientes - Estrellas del Licey 1:2

55e minuut.
Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo met een sublieme pass. Perelló is nu in balbezit. Bautista onderschept slim de pass. Bautista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Aragón is nu in balbezit. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo passt de bal met de wreef. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Paniagua haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolos Calientes - Estrellas del Licey 1:3

78e minuut.
Bautista speelt de bal door. Paniagua is nu in balbezit. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Muñiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolos Calientes - Estrellas del Licey 2:3

90e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Perelló rent richting de bal. Bautista onderschept slim de pass. Bautista haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Muñiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolos Calientes 36%, Estrellas del Licey 64%.
Bolos Calientes - Estrellas del Licey 2:3